Untitled Document

Volkstuinvereniging TIG in Heemskerk. Update!!

22-06-2020


Untitled
Untitled
Untitled

Bijen sterfte
De gevolgen van bijen sterfte

Voor gemotiveerde mensen met een van de volgende doelen: dagbesteding, herstel, re-integratie, vrijwilligerswerk en/of ondernemenden: wij zien u graag op De Duintuin. 

Voor de dagbesteding is ondersteuning gevonden bij Heemz.org. Heemsz.org kan bemiddelen tussen client en zorgboer. Heemz.org ondersteunt daarnaast zorgboeren op kwalitiets-, administratief en financieel vlak. Door het werken volgens duidelijke richtlijnen wordt de kwaliteit van de geboden zorg gewaarborgd. 

Wil je graag op de tuin komen werken als onderdeel van je proces in herstel of re-integratie dan kan je je aanmelden bij ons.

Van maandag tot en met vrijdag zijn deelnemers aan de dagbesteding welkom. Er wordt gewerkt van 09.00 uur tot 15.30 uur. Aan het begin van de dag worden er duidelijke taken gegeven. Zodra werkzaamheden afgerondt zijn komen er nieuwe opdrachten. Bij regenachtig weer kan er in de kassen of in de kantine gewerkt worden. Om 10.00, 12.00 en 14.00 uur zijn er pauzes zodat wij gezamenlijk iets kunnen drinken en/of eten.

Count of comments: 0
Posted on 16 May 2015 by douwe

Volkstuinvereniging TIG in Heemskerk.

Random fotoboek


Untitled Document